Wie zijn wij ?

Comparateur Energie

Ook wij zijn consumenten

Een lagere factuur voor elektriciteit en aardgas, dat is wat Energie-Vergelijker u belooft. Deze doelstelling definieert onze bedrijfscultuur: we zijn er voor u en samen met u. Ook wij zijn consumenten. We beseffen dus maar al te goed hoe moeilijk het is het interessantste energieaanbod te vinden.

We maken er geen geheim van: we werken hard om aan uw behoeften tegemoet te komen en u een betrouwbare tool aan te reiken. Maar we zijn tevreden. Sinds de oprichting van Energie-Vergelijker in 2013 hebben we ruim 100.000 Belgische huishoudens aan meer koopkracht geholpen. En we blijven ook in de toekomst gemotiveerd.

Uw leven er makkelijker op maken, dat is onze missie

Onze klanten en onze medewerkers verdienen enkel het beste. Daarom doen we er alles aan hen tevreden te houden. Energie-Vergelijker heeft het geluk te kunnen rekenen op een hecht team van gepassioneerde experts die geen enkele uitdaging, die met een constant evoluerende energiemarkt te maken heeft, uit de weg gaan.

Net zoals wij moet ook u als burger je elektriciteits- en aardgasleverancier kiezen. En ook wij moeten die administratieve formaliteiten regelen. Met dat verschil dat wij hebben beslist het voor u makkelijker te maken. Het is een natuurlijke ambitie om u onze hulp aan te bieden want u staat wel degelijk centraal bij alles wat we ondernemen.

We houden er transparante relaties op na

Bij Energie-Vergelijker kiezen we voor eerlijke en transparante contacten die borg staan voor ons professionalisme.

Elke dag opnieuw verbinden we ons ertoe volledig objectief te zijn. We zijn op onze onafhankelijkheid gesteld maar tegelijk zijn we ervan overtuigd dat we er alle belang bij hebben ons goed te laten omringen.

Om u een vijfsterrendienst te kunnen aanbieden onderhouden we nauwe contacten met de meeste elektriciteits- en aardgasleveranciers. Dankzij die samenwerkingen kunnen we u uitstekende kortingen en een gepersonaliseerde begeleiding aanbieden, en dit op lange termijn.

Wil je bij ons team komen ?

Geïnteresseerd in de wereld van energieën ? Wil je ons jonge en dynamische team vervoegen in een aangename werkomgeving ?

Ontdek hieronder onze nieuwe vacatures. Als je de droombaan niet kunt vinden in de onderstaande lijst, aarzel dan niet om ons je CV naar het volgende adres te sturen : job@energie-vergelijker.be