Wie zijn wij

Kom de ploeg achter Energie-Vergelijker.be ontdekken

Certification CREG

4.8/5
van 909 beoordelingen Facebook & Google

Het concept Energie-Vergelijker.be

Energie-Vergelijker.be is een ploeg energie experten naast de verbruiker. Onafhankelijk en grootste actor in Franstalig België, Energie-Vergelijker.be telt de aanbiedingen van alle actieve energieleveranciers in België. Bovendien heeft de gebruiker altijd de verzekering dat hij zal profiteren van de officiële tarieven en voordelige kortingen dankzij een regelmatige update van de 650 tariefkaarten die in België bestaan.

Aangenaam en intuïtief, het platform laat u alle Belgische elektriciteits- en gasleveranciers vergelijken op een volledig gratis en vrijblijvende manier. In maar een paar kliks, komt de gebruiker terecht op de tariefformules die in alle objectiviteit worden voorgesteld en kan deze filtreren volgens zijn eigen criteria. Deze gepersonaliseerde dienst maakt het ook mogelijk om een eenvoudige, snelle overstap te regelen, rechtstreeks op Energie-Vergelijker.be. Wij zorgen dan voor de opvolging van het contract voor, tijdens en na de leverancierverandering.

Onze diensten op maat!

Certification CREG

Energievergelijker

In een paar kliks, kan je vergelijken en van energieleverancier veranderen. Dankzij onze vergelijker, gecertificeerd door de CREG, is het nooit zo gemakkelijk geweest om geld te besparen!

Certification CREG

Gepersonaliseerd en gratis advies

Volgens uw criteria (100% groene stroom, vast of variabele prijs, duur van het contract, enz.) bepalen onze consulenten met u welk aanbod u het best ligt.

Certification CREG

Verhuizing dienst

Verhuizen, dit is ook de kans om na te denken over uw energiecontract. Energie-Vergelijker.be helpt u om de juiste keuze te maken en de administratieve stappen te regelen.

Onze talenten

  • Maxime BeguinDirecteur-generaal
  • Antoine DumontBusiness unit manager
  • Jérôme EmontsTeam leader
  • Guillaume ButtiensProject manager
  • Stéphane SiemianowEnergie adviseur FR
  • Jonathan ParedisEnergie adviseur FR
  • Julien SimonsEnergie adviseur FR-EN
  • Pierre NwawelEnergie adviseur FR
  • Gary ShemboEnergie adviseur FR

Onze missie

Bij Energie-Vergelijker.be onderscheiden we ons door een simpele en efficiënte aanpak: het energiebudget van iedereen optimaliseren, volgens hun eigen behoeften. Daarom hebben we een dubbele missie: de verbruikers de energiemarkt beter laten begrijpen en hen de kans geven om gemakkelijk het aanbod te kiezen dat het best bij hun behoeften en waarden ligt tussen alle voorgestelde aanbiedingen door de in België actieve elektriciteits- en gasleveranciers. Om deze doelstellingen tot een goed einde te brengen, leggen we de nadruk op transparantie, eenvoudigheid en, vooral, een gepersonaliseerde begeleiding voor, tijdens en na de leverancierverandering. Ten slotte, verbindt Energie-Vergelijker.be zich ertoe om 100% onafhankelijk te blijven, om neutrale en optimale adviezen te garanderen.

Onze geschiedenis

Opdat verbruikers de kans krijgen om de aanbiedingen van alle energieleveranciers te vergelijken, heeft Wikipower in 2013 een eenvoudige, snelle en volledig transparante website ontwikkeld die Energie-Vergelijker.be heet. Sinds zijn oprichting heeft het vergelijkingsplatform maar liefst 120.000 gezinnen en professionelen geholpen om van energieleverancier te veranderen, met een gemiddelde besparing van € 180 per jaar.

Sleutelcijfers

13 434

huishoudens veranderden van leverancier in 2018

+ dan 120 000

gezinnen hebben ons vertrouwd

2013

geboortejaar

€ 180

gemiddelde besparing per huishouden

€ 850 000

totale besparingen

4.8/5

op 909 meningen op Facebook & Google

Energieleveranciers