Verhuis :
Vind in alle eenvoud een elektriciteit- en gascontract

  • Een aanbod op maat van jouw nieuwe woning
  • Een transparante, onafhankelijke en kosteloze service
  • Inschrijven in enkele muisklikken

Energieprijzen vergelijken

3.9
45 Googlereviews

Prijsvergelijker officieel gecertificeerd door de

CREG

In 3 stappen naar elektriciteit en gas in je nieuwe woning

Een verhuis, dat wil ook zeggen dat je een energiecontract doet ingaan. Of je bij je huidige leverancier blijft of verandert, dit is het moment om nieuwe gas- en stroomtarieven te vinden die beter aangepast zijn aan je nieuwe leven! Energie-Vergelijker.be begeleidt je bij alle stappen en vergemakkelijkt de administratie van je energiecontracten. Hoe pak je dat aan?

Of je nu huurder of eigenaar bent, neem je meterstanden op
1. Of je nu huurder of eigenaar bent, neem je meterstanden op

Wanneer je de sleutels van je nieuwe woning gekregen hebt, neem je een kijkje bij je energiemeters, en kun je de administratie voor het veranderen van stroom- of gascontract beginnen regelen. Vul het energieovernamedocument in wanneer je in je nieuwe woning trekt, zo kan je straks correct de meterstand van je stroom en gas opnemen.

Download het energieovernamedocument :
Vind het voordeligste energie-aanbod in minder dan 5 minuten
2. Vind het voordeligste energie-aanbod in minder dan 5 minuten

Vergelijk op Energie-Vergelijker.be (de eerste prijsvergelijker die gecertificeerd is door de CREG), de tariefkaarten voor elektriciteit en gas van alle energieleveranciers. Kies daarna het meest voordelige aanbod volgens de criteria van jouw keuze. Het is simpel, snel en betrouwbaar!

Verander van energiecontract
3. Verander van energiecontract

Eenmaal het ideale aanbod gevonden, schakel je meteen over via Energie-Vergelijker.be door je gegevens in te geven (inclusief je adres en de bijbehorende EAN-codes) en de datum waarop je in je nieuwe woning trekt. Ons team regelt alle administratieve stappen (overstap en inschrijving) voor jou: wij zetten je contract bij je oude leverancier stop en doen je contract bij je nieuwe leveranicer ingaan!

Je bent net verhuisd, maar hebt nog geen energiecontract?

dagen

Vanaf de ontvangst van je sleutels heb je 30 dagen (45 dagen in Brussel) om een energieleverancier te vinden. Zonder geldig contract riskeer je een stroom- of gasonderbreking. Wij helpen je dat te vermijden! Neem snel contact op om een contract op maat van jouw woning te vinden.

Jij hebt een vraag? Wij hebben het antwoord

Woonde je voordien bij je ouders of was je gas en/of elektriciteitsverbruik in je oude huurprijs inbegrepen, dan heb je nog nooit een contract op jouw naam afgesloten bij een leverancier. Je zult dan ook een leverancier moeten kiezen en een contract voor je nieuwe woning afsluiten.

Zie ook >> Ben ik verplicht om een leverancier te kiezen?

Neen, als je al een leverancier hebt moet je geen nieuw contract afsluiten wanneer je verhuist. Neem gewoon contact op met je leverancier, geef aan dat je verhuist en vermeld jouw nieuwe adres en de datum waarop je verhuist. Maar misschien is dit ook wel het geknipte moment om van leverancier te veranderen en een betere prijs te krijgen met de hulp van Energie-Vergelijker.be.

Neen, je kan je oude contract overzetten naar je nieuwe woning. Je kan natuurlijk ook altijd een nieuwe leverancier met een aantrekkelijker aanbod kiezen. Bel onze consulenten op 0800 37 447 om het voordeligste contract te vinden of vergelijk zelf de bestaande opties

Energie-Vergelijker.be, jouw energiehelper bij je verhuis

Compare

Competitieve promoties aangepast aan je nieuwe woning.

Confiance

Een transparante, onafhankelijke en gratis service. Een door de CREG gecertificeerde tool.

Souscription

Snelle en simpele inschrijving, voor een contract dat ingaat op de dag van je verhuis.

Accompagnement

Persoonlijke energietips, voor, tijdens en na je verhuis

De meningen van onze community

gebruiksvriendelijk, snel en accuraat vergelijken van leveranciers en voorwaarden; site doet wat wordt beloofd en je bespaart zo honderden euro's

Philip Dockx
25 juni 2021

Top dienst !

Guillaume Buttiens
06 november 2019

Vriendelijk, behulpzaam en correct geholpen. Hartelijk dank

Johan Delodder
04 juni 2021

Onze klanten geven ons een score van


3.9

op 45 Googlereviews

Slaap op twee oren dankzij onze verhuis-checklist!

De checklist downloaden

Onze artikels over de verhuis

Onze blog schetst een beeld van de energiesector en de verschillende spelers op de energiemarkt!

www.energie-vergelijker.be

Welk stappenplan hoort bij een verhuis ?

Een verhuis is een stresserende gebeurtenis, waarvan u het praktisch verloop maar beter niet aan het toeval overlaat. Om u te helpen deze belangrijke stap in uw leven in goede banen te leiden, hebben wij voor uw verhuis een stappenplan opgesteld waarmee u geen enkel detail uit het oog verliest. En als kers op de […]

Meer lezen

www.energie-vergelijker.be

Verhuis: wat doe je met een contract van Luminus, Engie, TotalEnergie etc.?

Wanneer je verhuist, heb je veel aan je hoofd. Stroom en gas in je nieuwe woning krijgen is één van je prioriteiten. Maar welke stappen moet je bij elke respectievelijke leverancier ondernemen? Hoe bereik je hun verhuisdienst? Ben je verplicht je leverancier telefonisch of schriftelijk te verwittigen? Om je van een vlekkeloze verhuis te verzekeren, […]

Meer lezen

www.energie-vergelijker.be

Verhuizen: op welke diensten moet je jou abonneren?

Bij een verhuis komt heel wat kijken. Dozen inpakken, een verhuiswagen regelen, jou bij de nieuwe gemeente inschrijven, … Maar heb je ook al gedacht aan de diensten waarop je jou opnieuw moet abonneren of die je op de hoogte moet brengen van je adreswijziging? Wij zetten de belangrijkste diensten op een rij.

Meer lezen

Blijf via Energie-Vergelijker.be op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen

© Energie-Vergelijker.be 2023. Alle rechten voorbehouden. |

Een merk van

Wikipower