Onze diensten

Ontdek de diensten van Energie-Vergelijker.be

Certification CREG

Energievergelijker

In een paar kliks, kan je vergelijken en van energieleverancier veranderen. Dankzij onze vergelijker, gecertificeerd door de CREG, is het nooit zo gemakkelijk geweest om geld te besparen!

Certification CREG

Gepersonaliseerd en gratis advies

Volgens uw criteria (100% groene stroom, vast of variabele prijs, duur van het contract, enz.) bepalen onze consulenten met u welk aanbod u het best ligt.

Certification CREG

Verhuizing dienst

Verhuizen, dit is ook de kans om na te denken over uw energiecontract. Energie-Vergelijker.be helpt u om de juiste keuze te maken en de administratieve stappen te regelen.

Energievergelijker

We vergelijken de prijzen van alle energieleveranciers.

Energie-Vergelijker.be telt voortdurend voor u alle aanbiedingen van de energieleveranciers in België. In een paar kliks vindt u gratis het voordeligste elektriciteits- of gascontract, volgens:

  • uw situatie: een meter openen, verhuizen of gewoon van leverancier veranderen;
  • uw waarden: een lokale leverancier steunen en/of investeren in hernieuwbare energieën;
  • uw betalingsvoorkeuren: domiciliëring of bankoverschrijving.

U kiest uw contract! Dan hoeft u maar rechtstreeks op onze website het aanbod te tekenen, en we zorgen voor de rest. Besparen op uw energiefactuur is nooit ze snel en eenvoudig geweest!

Krijgt u liever gepersonaliseerde tips? Dit is ook mogelijk. Energie-Vergelijker.be geeft u immers de kans om uw begeleidingswijze te kiezen:

Ik vergelijk online

Vind het beste aanbod met de vergelijker!

Ik vergelijk alleen

OU

Ik laat mijn factuur bekijken

Stuur ons uw factuur door en krijgt onze raadgevingen!

Ik stuur mijn factuur door

OU

Ik word graag geholpen

Vraag één van onze adviseurs te bellen!

Ik maak een afspraak

Gepersonaliseerd en gratis advies:

We bekijken uw energiebehoeften

Dankzij onze eenvoudige en efficiënte aanpak, optimaliseert de ploeg van Energie-Vergelijker.be persoonlijk uw energiebudget. Onze begeleiding bestaat allereerst uit een luisterend oor. Daarna werken we op een gepersonaliseerde manier, volgens de gebruiker, om ons ten beste aan te passen bij uw verbruiksprofiel (type meter, verbruik) en uw persoonlijke voorkeuren (wilt u vooral uw facturen laten dalen of uw energieverbruik verminderen? Heeft u gekozen voor 10% groene stroom? Liever een vaste of variabele prijs?)

Om u de meest geschikte resultaten te geven volgens uw criteria, is onze analyse van uw behoeften zo op maat en nauwkeurig mogelijk. Daarom is onze ploeg energie experten met u, voor, tijdens en na de tekening van uw nieuwe energiecontract.

Heeft u graag één van onze adviseurs aan de lijn? Laat ons maar uw contactgegevens en we bellen u terug wanneer u wilt. Of neem rechtstreeks contact met ons op dankzij het gratis nummer 0800 37 456.

Verhuizing dienst

Wij zorgen voor uw verhuizing

Proficiat met uw nieuwe woning! De verhuizingen betekenen echter vaak grote veranderingen, en het is niet altijd gemakkelijk om aan alles te denken. Gelukkig, Energie-Vergelijker.be is er om het beheer van uw energiecontracten te vergemakkelijken. Heeft u onlangs nagedacht over uw elektriciteits- en gasverbruik? Deze is misschien veranderd; het zou dan ook zinvol zijn om andere aanbiedingen van andere energieleveranciers (of van dezelfde!) te bekijken. Het zit er immers dik in dat u een aanbod zult vinden dat aantrekkelijker en meer geschikt op uw nieuwe situatie is.

De ploeg van Energie-Vergelijker.be maakt deze procedure gemakkelijker tijdens deze nieuwe stap in uw leven. Onze ploeg zorgt immers zelf voor het papierwerk van uw energiecontracten, en laat u zo focussen op uw grootste zorg van het moment: de kartonnen dozen. Daarvoor hoeft u maar het aanbod te identificeren op onze prijsvergelijker dat het best overeenkomt met uw nieuwe woning en daarop intekenen op onze website. Zo geniet u sereen ten volle van uw nieuwe woning tegen de beste energievoorwaarden.

De beoordelingen van onze community

4.8/5
bij 1282 beoordelingen

Energie-Vergelijker.be gecertificeerd door de CREG

Energie-Vergelijker.be is gecertificeerd door de CREG , het federale organisme voor de regulering van de energiemarkt. We zijn trots op deze certificatie, het bewijs dat we de consumenten een kwaliteitsvolle dienstverlening willen bieden.

Deze certificatie garandeert het volgende :

  • onze onafhankelijkheid t.o.v. alle elektriciteits- en aardgasleveranciers ;
  • ons professionalisme en onze onpartijdigheid tegenover de verschillende actoren ;
  • dat we een betrouwbare en optimale prijsvergelijking kunnen aanbieden ;
  • dat we in staat zijn correcte, toegankelijke en volledige informatie te verstrekken.

U mag er voortaan zeker van zijn: wij zijn in staat uw energiefactuur te doen dalen. Nu bent u aan zet.

Certification CREG