Onze diensten

Analyse van je energiebehoeften

We vergelijken alle energieleveranciers

CREG erkend !

Certification CREG

Wij maken een analyse van je energiebehoeften

Energie-Vergelijker hanteert een eenvoudige maar efficiënte aanpak: je energiebudget optimaliseren in functie van je eigen behoeften. Ons succes hebben we te danken aan ons aanpassingsvermogen. Opdat onze inspanningen ook resultaat zouden opleveren, nemen we de tijd om je verzoek te begrijpen, om naar je verhaal te luisteren.

Je consumentenprofiel bepalen is essentieel om je goed te kunnen adviseren. Daarom noteren we je verwachtingen. Verdien je graag wat extra euro's of bespaar je liever op de kilowattuur ? Ondersteun je graag de groenestroomproductie? Beheer je je energiecontracten vlot online? Vertel ons er alles over! Onze analyse is jouw kostbaarste troef.

We vergelijken de prijzen van alle energieleveranciers

We maken gebruik van de ongeëvenaarde knowhow van onze teams om je een gratis en performante prijsvergelijker aan te bieden. Hij houdt alle in België beschikbare energieaanbiedingen bij en is daarom essentieel om tijd te winnen en geld te besparen. Zo ontdek je in amper enkele muisklikken het beste stroom- of aardgascontract.

Omdat we er steeds op uit zijn je dagdagelijkse leven er aangenamer op te maken, hebben we beslist onze grenzen te verleggen. Zo kun je te allen tijde op ons rekenen. Wil je de tarieven vergelijken of heb je een vraag, dan kun je steeds bij een van onze consulenten terecht (telefonisch, via email of via onze online chat => utile?). Onze ambitie? Jou helpen bij het regelen van al je formaliteiten, bij een eenvoudige overstap naar een andere energieleverancier, voor een verhuis of voor de opening van een meter.

We zijn door de CREG erkend, een waarborg voor de kwaliteit

Energie-Vergelijker is erkend door de CREG, het federale organisme voor de regulering van de energiemarkt. We zijn trots op deze erkenning, het bewijs dat we de consumenten een kwaliteitsvolle dienstverlening willen bieden.

Deze erkenning garandeert het volgende :

  • onze onafhankelijkheid t.o.v. alle elektriciteits- en aardgasleveranciers ;
  • ons professionalisme en onze onpartijdigheid tegenover de verschillende actoren ;
  • dat we een betrouwbare en optimale prijsvergelijking kunnen aanbieden ;
  • dat we in staat zijn correcte, toegankelijke en volledige informatie te verstrekken.

Je mag er voortaan zeker van zijn: wij zijn in staat je energiefactuur te doen dalen. Nu ben jij aan zet.

De meningen van onze community

4.8/5
765