Onze diensten

Analyse van uw energiebehoeften

We vergelijken alle energieleveranciers

CREG gecertificeerd!

Certification CREG

Wij maken een analyse van uw energiebehoeften

Energie-Vergelijker hanteert een eenvoudige maar efficiënte aanpak: uw energiebudget optimaliseren in functie van uw eigen behoeften. Ons succes hebben we te danken aan ons aanpassingsvermogen. Opdat onze inspanningen ook resultaat zouden opleveren, nemen we de tijd om uw verzoek te begrijpen, om naar uw verhaal te luisteren.

Uw consumentenprofiel bepalen is essentieel om u goed te kunnen adviseren. Daarom noteren we uw verwachtingen. Verdient u graag wat extra euro's of bespaart u liever op de kilowattuur ? Ondersteunt u graag de groenestroomproductie? Beheert u uw energiecontracten vlot online? Vertel ons er alles over! Onze analyse is uw kostbaarste troef.

We vergelijken de prijzen van alle energieleveranciers

We maken gebruik van de ongeëvenaarde knowhow van onze teams om u een gratis en performante prijsvergelijker aan te bieden. Hij houdt alle in België beschikbare energieaanbiedingen bij en is daarom essentieel om tijd te winnen en geld te besparen. Zo ontdek u in amper enkele muisklikken het beste stroom- of aardgascontract.

Omdat we er steeds op uit zijn uw dagdagelijkse leven er aangenamer op te maken, hebben we beslist onze grenzen te verleggen. Zo kan u te allen tijde op ons rekenen. Wilt u de tarieven vergelijken of hebt u een vraag, dan kan u steeds bij een van onze consulenten terecht (telefonisch, via email of via onze online chat). Onze ambitie? U helpen bij het regelen van al uw formaliteiten, bij een eenvoudige overstap naar een andere energieleverancier, voor een verhuis of voor de opening van een meter.

We zijn door de CREG gecertificeerd, een waarborg voor de kwaliteit

Energie-Vergelijker is gecertificeerd door de CREG , het federale organisme voor de regulering van de energiemarkt. We zijn trots op deze certificatie, het bewijs dat we de consumenten een kwaliteitsvolle dienstverlening willen bieden.

Deze certificatie garandeert het volgende :

  • onze onafhankelijkheid t.o.v. alle elektriciteits- en aardgasleveranciers ;
  • ons professionalisme en onze onpartijdigheid tegenover de verschillende actoren ;
  • dat we een betrouwbare en optimale prijsvergelijking kunnen aanbieden ;
  • dat we in staat zijn correcte, toegankelijke en volledige informatie te verstrekken.

U mag er voortaan zeker van zijn: wij zijn in staat uw energiefactuur te doen dalen. Nu bent u aan zet.

De beoordelingen van onze community

4.8/5
gebaseerd op 769 reviews