Onze diensten

Ontdek de diensten van Energie-Vergelijker.be

Certification CREG

Energievergelijker

In een handomdraai kan je energieprijzen vergelijken en van energieleverancier veranderen. Dankzij onze vergelijker, die gecertificeerd werd door de CREG, was geld besparen nog nooit zo gemakkelijk!

Certification CREG

Gepersonaliseerd en gratis advies

Volgens jouw criteria (100% groene stroom, vaste of variabele prijs, duur van het contract, enz.) bepalen onze consulenten welk aanbod het best bij je past.

Certification CREG

Verhuisdienst

Verhuizen is natuurlijk het perfecte moment om de energieprijzen te vergelijken en je contract te herbekijken. Energie-Vergelijker.be helpt je om de juiste keuze te maken en regelt alle administratie voor jou.

Energievergelijker

We vergelijken de prijzen van alle energieleveranciers.

Energie-Vergelijker.be houdt voor jou het overzicht over alle aanbiedingen van de energieleveranciers in België. In een paar kliks vind je gratis het voordeligste elektriciteits- of gascontract, volgens:

  • jouw situatie: een meter openen, verhuizen of gewoon van leverancier veranderen;
  • jouw waarden: een lokale leverancier steunen en/of investeren in hernieuwbare energie;
  • jouw betaalvoorkeur: via domiciliëring of overschrijving.

Jij kiest jouw contract! Je hoeft alleen maar op onze website het aanbod te aanvaarden, en we zorgen voor de rest. Besparen op jeenergiefactuur was nooit eerder zo snel en makkelijk!

Krijg je liever tips op jouw maat? Dat is ook mogelijk. Met Energie-Vergelijker.be kies je zelf hoe je het liefst begeleid wordt:

Ik vergelijk online

Vind het beste aanbod met de vergelijker!

Ik vergelijk alleen

OF

Ik laat mijn factuur bekijken

Stuur ons je factuur door en ontvang onze tips!

Ik stuur mijn factuur door

OF

Ik word graag geholpen

Vraag één van onze adviseurs te bellen!

Ik maak een afspraak

Gepersonaliseerd en gratis advies:

We bekijken jouw energiebehoeften

Dankzij onze eenvoudige en efficiënte aanpak, optimaliseert het team van Energie-Vergelijker.be uw persoonlijk energiebudget. Onze begeleiding begint bij een luisterend oor. Nadat we een idee hebben gekregen van uw persoonlijk profiel (type meter, verbruik) en voorkeuren (wilt u vooral een lager verbruik of een lagere factuur? Vindt u groene stroom belangrijk? Vaste of variabele prijs?)

Om u de meest geschikte resultaten te kunnen aanbieden, gaan we zo grondig en nauwkeurig mogelijk met u in gesprek. Ons team energie-experts staat voor u klaar: voor, tijdens en na het ondertekenen van uw nieuwe energiecontract.

Heeft u graag één van onze adviseurs aan de lijn? Laat uw contactgegevens achter en we contacteren u op een moment naar uw keuze.

Verhuisdienst

Wij zorgen voor jouw verhuis

Je hebt een nieuwe woning? Proficiat! Bij een verhuis horen doorgaans veel veranderingen, het is niet makkelijk om alle details onder controle te houden. Gelukkig is Energie-Vergelijker er om het beheer van je energiecontracten te vergemakkelijken. Een verandering van woning is ook een uitstekend moment om je contracten te herbekijken. Heb je over je elektriciteits- en gasverbruik al eens nagedacht? Dat is misschien veranderd, en het kan zinvol zijn om aanbiedingen van andere leveranciers te bekijken. Grote kans dat je een aanbod vindt dat voor je nieuwe situatie aantrekkelijker is.

Het team van Energie-Vergelijker.be vergemakkelijkt met plezier het proces voor jou. Ons team doet graag al het papierwerk voor jou, zodat jij je kan focussen op je grootste zorg van het moment: de kartonnen dozen. Het enige wat je hoeft te doen is via onze prijsvergelijker het aanbod kiezen dat het best bij je nieuwe situatie past en je daarvoor inschrijven op onze website. Zo kan je in alle rust in je nieuwe woning de dozen uitpakken - en straks genieten van besparingen op je factuur!

De meningen van onze community

Onze klanten geven ons gemiddeld

3.9/5 van 45 Googlereviews

Volg ons op

Energie-Vergelijker.be gecertificeerd door de CREG

Energie-Vergelijker.be werd gecertificeerd door de CREG , het federale organisme voor de regulering van de energiemarkt. We zijn bijzonder trots op die prestatie, een mooi bewijs van de kwaliteit van onze service.

Dit certificaat garandeert:

  • onze onafhankelijkheid t.o.v. alle elektriciteits- en aardgasleveranciers;
  • onze professionaliteit en onze onpartijdigheid;
  • onze betrouwbaarheid en een optimale prijsvergelijking;
  • correcte, toegankelijke en volledige informatie.

Je kan er kortom zeker van zijn: wij doen jouw energiefactuur dalen. Nu ben jij aan zet.

Certification CREG

Blijf via Energie-Vergelijker.be op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen

© Energie-Vergelijker.be 2023. Alle rechten voorbehouden. |

Een merk van

Wikipower