Trevion

Trevion is onderdeel van Trevi nv en BiogasTec nv, respectievelijk opgericht in 1992 en 2006. Trevion is een Vlaamse elektriciteitsproducent en leverancier die Vlaamse groene stroom genereert door middel van Biogas (Gas dat ontstaat bij het gisten van organisch afval -> Co2-neutraal).

Beoordelingen
Greenpeace 
  • Brussel
  • Vlaanderen
  • Wallonië
Beschrijving

Trevi Nv

Trevi Nv is dankzij hun 100 professionelen actief in alle domeinen van het milieu. Het polyvalente bedrijf ontwikkelt milieutechnologie en geeft advies om milieuproblemen op te lossen voor zowel water, lucht, bodem en energie.

 

BiogasTec nv

BiogasTec bouwt hightech biogasinstallaties. In  deze installaties wordt er van organisch afval (mest, energiegewassen, slibs, slachthuisafval, groenteresten, keuken- en supermarktafval), biogas gemaakt door vergisting. Vergisting is een natuurlijk voorkomend fenomeen. In plaats van het gas in de athmosfeer te laten ontsnappen, wordt deze opgevangen om hernieuwbare elektriciteit op te wekken.

 

Trevion, duurzaam en goedkoop

Trevion is niet enkel een producent of leverancier, het bedrijf helpt haar klanten om duurzaam te ondernemen. Ze beweren tot 15% goedkoper te zijn dan uw standaardleverancier.

 

Tariefkaart Trevion

Groene enegie van hier « Variabel »: een variabele prijs voor 100% groene, 100% Vlaamse elektriciteit (dit aanbod is niet meer beschikbaar).

Groene enegie van hier « Vast »: een vaste prijs gedurende een (voor particulieren en professionelen) of drie jaar (voor professionelen) voor 100% groene, 100% Vlaamse elektriciteit.

 

U zou liever Trevion kiezen:                                                        

  • Als u een duurzame energieprojecten wenst te steunen
  • Als u echte 100% groene stroom wenst te gebruiken tegen een gunstig tarief

 

Geïnteresseerd door het Trevion aanbod? Verdere of aanvullende informatie nodig? Aarzel niet ons te bellen op 04/242.47.82.

 

Contact Trevion

Telefoon: 09/255.70.10, van maandag t/m vrijdag van 9u t/m 17u

E-mail: info@trevion.be

Adres: Dulle-Grietlaan 17, 9050 Gentbrugge

Energiemix
  • Biogas86,00
  • Windenergie10,00
  • Zonneenergie2,00