Wil je het medisch personeel steunen in deze crisis … maar ook besparen? Waarom zou je beide niet combineren? Dat is wat Energie-Vergelijker.be nu voorstelt met zijn solidariteitsactie: voor iedere ondertekening van een nieuw energiecontract maken wij 2 euro over aan het Rode Kruis. Ontdek er alles over in dit artikel.

Update 29/04/2020] De solidariteitsactie is sinds 26 april 2020 afgelopen. Bezoek de pagina van de actie om het totale bedrag te ontdekken dat we aan het Rode Kruis hebben geschonken dankzij jullie overstappen!

Sinds het coronavirus (COVID-19) in ons land aan zijn opmars is begonnen, zet het medisch personeel alles op alles om het virus te bestrijden. Deze helden verdienen al onze steun. Energie-Vergelijker.be wou dan ook iets doen om ze te helpen. Daarom riepen wij een solidariteitsactie in het leven:

Voor iedere verandering van energiecontract via onze prijzenvergelijker schenken wij 2 euro aan het Rode Kruis van België.

Terwijl jij dus bespaart op je energiefacturen verzamelt het Rode Kruis de middelen die het zo hard nodig heeft om zijn medewerkers op de juiste manier te wapenen tegen de pandemie.

Trouwens, het is nu heel interessant om van energiecontract te veranderen. Want als het coronavirus één positief effect heeft gehad, dan is het wel dat het de prijzen voor elektriciteit en gas fors heeft doen dalen. Koppel dat aan een heel zachte winter en je krijgt prijzen die werkelijk onklopbaar zijn! We raden je dus warm aan deze prijzen te blokkeren met een contract aan een vaste prijs, zodat je gewapend bent tegen een eventuele stijging de komende maanden.

Hoe neem je deel aan de solidariteitsactie?

Tot 26 april 2020 kun je je achter deze solidaire beweging scharen en ons helpen deze schenkingen over te maken aan het Rode Kruis. Wat zijn de stappen?

1. Ga naar onze prijzenvergelijker en geef je verbruiksgegevens in. Dit gebeurt vertrouwelijk. Energie-Vergelijker.be toont je dan de lijst met beste aanbiedingen voor elektriciteit of gas die overeenkomen met jouw profiel.

Vergelijk nu de prijs van elektriciteit en aardgas en bespaar op uw globale energiefactuur ! Kies voor het beste stroom- en/of aardgasaanbod en bespaar tot 225 euro. Ontdek welk bedrag jij bespaart.
Ik vergelijk en bespaar Gratis vergelijking

2. Kies in alle vrijheid het meest voordelige contract voor jou, en bevestig pas als je beslist dit te ondertekenen. Wij ontfermen ons over het papierwerk, zodat jij zorgeloos van leverancier kunt veranderen.

3. We steken meteen ook twee euro in het spaarpotje voor het Rode Kruis. Iedere week schrijven wij dan het bedrag over dat we met jullie hulp verzamelden. Zo beschikt het Rode Kruis meteen over het geld dat het nu zo hard nodig heeft. Om de transparantie van deze actie te verzekeren, houden wij het totaalbedrag dat we zullen overmaken bij in een online teller. Je kunt die op elk moment raadplegen.

4. Je nieuwe, goedkopere contract gaat in! Ondertussen koopt het Rode Kruis beschermende kledij, ontsmettingsproducten of ander materiaal dat het virus moet bestrijden.

Word je graag geadviseerd door een deskundige? Onze adviseurs staan voor je klaar via de telefoon, de chatbox of e-mail, om je te begeleiden en te informeren.

Waarom deelnemen aan de solidariteitsactie?

Omdat ze 100% gratis is voor jou en drie dingen mogelijk maakt:

1. Steun aan het Rode Kruis, een organisatie die nu broodnodig is in het zorglandschap van het land.

Ambulanciers, EHBO’ers en andere vrijwilligers van de vzw staan in de eerste lijn om de eerste zorgen toe te dienen, de ziekenhuizen te ontlasten en minderbedeelden of daklozen te helpen in deze gezondheidscrisis. Ze hebben onze hulp hard nodig … Maar samen kunnen wij het verschil maken voor hen!

2. Bespaar tot 350 euro op je elektriciteits- of gasfacturen.

Naast de verschrikkelijke gevolgen voor de volksgezondheid zet deze situatie ook een grote economische druk op talloze personen. Met maar liefst één miljoen tijdelijke werklozen zijn lagere facturen nu meer dan welkom om het huishoudelijk budget te ontzien. En dat treft, want zoals we hierboven al schreven, lagen de energieprijzen nog nooit zo laag! Profiteer ervan om je elektriciteits- of gasfacturen te verlichten.

3. Steun het werk van het team van Energie-Vergelijker.be.

Ondanks de strenge maatregelen blijven onze medewerkers voor je klaarstaan om je vragen vanop afstand te beantwoorden. Maar ook na de lockdownmaatregelen ga je je energiefacturen uiteraard laag willen houden … Het is dus onze plicht aanwezig te blijven om je optimaal te adviseren. Als je waardeert wat wij doen, kun je met een deelname aan deze solidariteitsactie ook ons steunen.

Laten we van deze solidariteitsactie samen een groot succes maken!

Deze situatie weegt zwaar op ons allemaal. Maar samen staan we sterk. Steun het medisch personeel dus via het Rode Kruis terwijl je meteen ook je energiebudget verlicht.

Dankzij deze solidariteitsactie heb je alles te winnen en niets te verliezen! Waar wacht je nog op? Praat er ook over met je omgeving. Want hoe meer deelnemers, hoe groter de positieve impact zal zijn.

Laten we er samen voor zorgen dat solidariteit besmettelijker wordt dan het virus!