verbruik-elektrische-verwarmingverbruik-elektrische-verwarming

Hoeveel verbruikt elektrische verwarming?Praktische gidsen 30 november 2021

Hoeveel verbruikt elektrische verwarming? Welk model van elektrische radiator is het minst energieverslindend? In deze gids geven we een overzicht van de belangrijkste vormen van elektrische verwarming en hun gemiddelde verbruik. Zo weet je hoe je je verbruik moet berekenen en wat je kunt doen om je verwarmingsfactuur te verlagen.
Het artikel raadplegen
warmetepompwarmetepomp

Welk model van warmtepomp kies je?Praktische gidsen Praktische gidsen 12 november 2021

De warmtepomp is de meest voordelige en ecologische manier van verwarmen op de markt. Maar hoe maak je de juiste keuze uit al die modellen? Om je daarbij te helpen, geeft Energie-Vergelijker.be jou een handig overzicht met prijzen, modellen en keuzecriteria. Zo heb je alles in handen om de warmtepomp te kiezen die het best bij jouw verbruiksprofiel past!
Het artikel raadplegen
budgettair akkoordbudgettair akkoord

Het budgettair akkoord van de federale regering: wat er verandert in het energiedomeinMarkttrends 26 oktober 2021

Half oktober kwam de federale regering samen om het budgettair akkoord voor 2022 te bespreken. Er werden beslissingen genomen in alle sectoren, maar vooral de energiesector kreeg veel aandacht. De uitbreiding van het sociaal tarief, de vereenvoudiging van de energiefactuur, het einde van de stilzwijgende verlenging van slapende energiecontracten … Er zijn heel wat hervormingen, en […]
Het artikel raadplegen
Woning, rekenmachine en geldWoning, rekenmachine en geld

Hoe kunt u van het sociaal tarief genieten?Factuur 26 oktober 2021

Het sociaal tarief voor elektriciteit en aardgas is financieel aantrekkelijk maar niet iedereen heeft er recht op. Begin 2021 Hoort u erbij? Energie-Vergelijker vertelt u alles wat u hierover moet weten. Reageren!
Het artikel raadplegen
augmentation-prix-energie-fournisseursaugmentation-prix-energie-fournisseurs

Stijging van de energieprijzen: wat de energieleveranciers doenMarkttrends 15 oktober 2021

Er lijkt sinds deze zomer maar één hoofdpunt te zijn in het nieuws: de stijgende energieprijzen. Die indrukwekkende en ongeziene prijsstijging wordt voor heel wat Belgische gezinnen de komende maanden een ware nachtmerrie. Maar er zijn ook leveranciers die slapeloze nachten doorbrengen! Om zichzelf en de consument te beschermen, besloten sommige leveranciers om contracten en […]
Het artikel raadplegen