Gratis vergelijken van de prijzen van alle gas- en elektriciteitsleveranciers.

In een paar kliks, vergelijk je gratis alle elektriciteits- en gasaanbiedingen van de leveranciers op de Belgische markt om in minder dan 5 minuutjes tot € 350 te besparen op uw jaarlijkse

Nu vergelijken

Ik word graag geholpen

Certification CREG

4.8/5
van 909 beoordelingen Facebook & Google

De stappen

Ik vergelijk vrijblijvend

Ik vergelijk vrijblijvend

De aanbiedingen van de Belgische energieleveranciers.

Ik schakel gratis over

Ik schakel gratis over

Op enkele minuten en met onze tips.

Ik bespaar gemakkelijk

Ik bespaar gemakkelijk

Energie-Vergelijker zorgt voor alles!

Onze diensten op maat!

Certification CREG

Energievergelijker

In een paar kliks, kan je vergelijken en van energieleverancier veranderen. Dankzij onze vergelijker, gecertificeerd door de CREG, is het nooit zo gemakkelijk geweest om geld te besparen!

Certification CREG

Gepersonaliseerd en gratis advies

Volgens uw criteria (100% groene stroom, vast of variabele prijs, duur van het contract, enz.) bepalen onze consulenten met u welk aanbod u het best ligt.

Certification CREG

Verhuizing dienst

Verhuizen, dit is ook de kans om na te denken over uw energiecontract. Energie-Vergelijker.be helpt u om de juiste keuze te maken en de administratieve stappen te regelen.

Over Energie-Vergelijker.be

Energie-Vergelijker is een online platform waarmee u de prijzen van elektriciteit en aardgas van de verschillende Belgische energieleveranciers kunt vergelijken. Zowel Engie Electrabel, Luminus, Lampiris, Eneco, als Essent en Poweo... Vind alle leveranciers van het Greenpeace klassement en geniet van de beste prijs per kWh voor de vaste en variabele energietarieven. Onze website om prijzen voor elektriciteit en aardgas te vergelijken in Belgïe is gratis en eenvoudig te gebruiken. Na het ingeven van uw energieverbruik krijgt u een lijst met leveranciers. Onze prijsvergelijker zal u de voordeligste aanbieding voor elektriciteit en de laagste prijs voor aardgas op de Belgische energiemarkt voorstellen. U kunt dan kiezen voor 100% groene energie en/of voor een leverancier die in hernieuwbare energie investeert. U hoeft enkel nog de beste aanbieding voor elektriciteit en/of aardgas kiezen, ongeacht of de leverancier in Vlaanderen, Wallonië of Brussel gevestigd is.

U weet niet welke energieleverancier kiezen? U twijfelt tussen verschillende aanbiedingen voor elektriciteit en/of aardgas? Vraag dat één van onze adviseurs u belt!

Onze ploeg ontdekken

Waarom een beroep doen op Energie-Vergelijker.be?

Compare

Uitzonderlijke kortingen en regelmatig updated aanbiedingen

Confiance

Een snelle, persoonlijke en gratis dienst

Souscription

Overschakelen is doodeenvoudig met Energie-Vergelijker.be

Accompagnement

Een opvolging voor, tijdens en na de contractverandering

Energieleveranciers

Ontdek alle energieleveranciers op de Belgische markt die we vergelijken via ons platform! Zo kan u de beste aanbieding voor elektriciteit en/of aardgas kiezen volgens uw verbruik en heeft u de mogelijkheid om uw leverancier te kiezen!

Onze gemeenschap

Onze klanten geven ons gemiddeld

4.8/5
bij 909 beoordelingen
google link

Onze meest recente artikels over de energiesector

Onze blog schetst een beeld van de energiesector en de diverse spelers op de energiemarkt!

Kernuitstap in 2025, droom of realiteit?

Van alle verbintenissen uit het Belgisch interfederaal Energiepact uit 2018 is de kernuitstap tegen 2025 ongetwijfeld de maatregel die het meeste stof heeft doen opwaaien. Achter deze beslissing zit de door Europa opgelegde ambitieuze klimaatdoelstelling om tegen 2050 op 100% hernieuwbare energie te draaien. Dit scenario heeft felle voorstanders maar ook hevige tegenstanders en staat […]

Meer lezen

Welke impact heeft de overstap van arm naar rijk gas in België?

Vanaf volgend jaar stapt een deel van de Belgische huishoudens over van arm gas (type L) op rijk gas (type H). De operatie “omschakeling van L-gas naar H-gas” begint in 2019 en loopt tot eind 2029 voor 1,6 miljoen klanten. Wat is de impact op de energiefactuur en op de gastoestellen van de Belgische gezinnen […]

Meer lezen

Wat moet je doen bij een verkeerde meterstand?

Wat moet je doen bij een verkeerde meterstand?

Een foutieve meterstand op je eindafrekening? Meld de verkeerde meterstand zeker aan de klantendienst van je energieleverancier, of het nu in je voordeel is of niet. Wat moet je doen bij een verkeerde meterstand? Wie contacteren en hoe ga je te werk? Tot slot, hoe moet je reageren en binnen welke termijn en onder welke […]

Meer lezen