Gratis energieprijzen vergelijken van alle gas- en elektriciteitsleveranciers in België.

Op Energie-Vergelijker.be kan je gratis de energieprijzen vergelijken van elektriciteits- en gasaanbiedingen van alle leveranciers in België. Zo bespaar je in minder dan 5 minuutjes tot € 350 op je jaarlijkse energiefactuur!

Nu vergelijken

Ik word graag geholpen

Certification CREG

4.8/5
van 1282 beoordelingen Facebook, Google & TrustPilot

De stappen

1. Ik vergelijk vrijblijvend

De aanbiedingen van de Belgische energieleveranciers.

2. Ik schakel gratis over

Op enkele minuten en met onze tips.

3. Ik bespaar gemakkelijk

Energie-Vergelijker.be regelt alles!

Onze diensten op maat!

Certification CREG

Energievergelijker

In een handomdraai kan je energieprijzen vergelijken en van energieleverancier veranderen. Dankzij onze vergelijker, gecertificeerd door de CREG, was geld besparen nog nooit zo gemakkelijk !

Certification CREG

Gepersonaliseerd en gratis advies

Volgens jouw criteria (100% groene stroom, vaste of variabele prijs, duur van het contract, enz.) bepalen onze consulenten welk aanbod het best bij je past.

Certification CREG

Verhuisdienst

Verhuizen is natuurlijk het perfecte moment om de energieprijzen te vergelijken en je contract te herbekijken. Energie-Vergelijker.be helpt je om de juiste keuze te maken en regelt alle administratie voor jou.

Over Energie-Vergelijker.be

Energie-Vergelijker.be is een online platform waarmee je de prijzen van elektriciteit en aardgas van de verschillende Belgische energieleveranciers kunt vergelijken. Zowel Engie, Luminus, Lampiris, Eneco, als Essent en Mega... Vind alle leveranciers van het Greenpeace klassement en geniet van de beste prijs per kWh voor de vaste en variabele energietarieven. Onze website om prijzen voor elektriciteit en aardgas te vergelijken in Belgïe is gratis en eenvoudig te gebruiken. Na het ingeven van je energieverbruik krijg je een lijst met leveranciers. Onze prijsvergelijker zal je de voordeligste aanbieding voor elektriciteit en de laagste prijs voor aardgas op de Belgische energiemarkt voorstellen. Je kunt dan kiezen voor 100% groene energie en/of voor een leverancier die in hernieuwbare energie investeert. Je hoeft enkel nog de beste aanbieding voor elektriciteit en/of aardgas kiezen, ongeacht of de leverancier in Vlaanderen, Wallonië of Brussel gevestigd is.

Je weet niet welke energieleverancier kiezen? Je twijfelt tussen verschillende aanbiedingen voor elektriciteit en/of aardgas? Vraag dat één van onze adviseurs je belt!

Ontmoet ons team

Waarom een beroep doen op Energie-Vergelijker.be?

Comparer

Uitzonderlijke kortingen en regelmatig geüpdatete aanbiedingen

Confiance

Een transparante, snelle, persoonlijke en gratis dienst

Souscription

Overschakelen is doodeenvoudig met Energie-Vergelijker.be

Accompagnement

Opvolgen voor, tijdens en na het veranderen van contract

Energieleveranciers

Maak kennis met alle energieleveranciers op de Belgische markt die we via ons platform vergelijken! Zo kan je de beste aanbieding voor elektriciteit en/of aardgas kiezen volgens jouw verbruik en kies je er zélf de beste leverancier uit!

Onze community

Onze klanten geven ons gemiddeld

4.8/5
bij 1282 beoordelingen
google link

Onze meest recente artikels over de energiesector

Onze blog schetst een beeld van de energiesector en de diverse spelers op de energiemarkt!

www.energie-vergelijker.be

Enkelvoudige meter of tweevoudige: welke past het best bij jou?

In België beschikt elke woning die op het elektriciteitsnet is aangesloten over een elektriciteitsmeter. Die meters zijn er in verschillende soorten: enkelvoudig, tweevoudig, uitsluitend nacht, enz. En dan is er nog de komst van de digitale meter – wat verandert er? Welke heb jij nu nodig en op basis van welke criteria? Volg de gids! […]

Meer lezen

www.energie-vergelijker.be

Sluipverbruik – de heimelijke parasiet van je energiefactuur

Het openmaken van een energiefactuur is zelden een leuk moment. Zonder elektriciteit en gas kunnen we niet leven, maar die smak geld elke maand zouden veel Belgen liever elders besteden. Het wordt nog erger: veel mensen betalen te veel voor elektriciteit en gas. Ze kiezen niet alleen voor een onvoordelig tarief of slapend contract, maar […]

Meer lezen

www.energie-vergelijker.be

Vijf handelingen om energie te besparen terwijl je op vakantie bent

De verwarming uitschakelen, elektrische toestellen uit het stopcontact trekken of je koelkast leegmaken en uitschakelen… Ontdek onze vijf tips om energie te besparen terwijl je op vakantie bent. De coronacrisis is nu bijna echt voorbij, en daardoor zijn ook tripjes en vakanties weer een mogelijkheid. Er is veel om naar uit te kijken, maar houd […]

Meer lezen