Gratis energieprijzen vergelijken van alle gas- en elektriciteitsleveranciers in België.

Op Energie-Vergelijker.be kan u gratis de energieprijzen vergelijken van elektriciteits- en gasaanbiedingen van alle leveranciers in België. Zo bespaart u in minder dan 5 minuutjes tot € 350 op uw jaarlijkse energiefactuur !

Nu vergelijken

Ik word graag geholpen

Certification CREG

4.8/5
van 1282 beoordelingen Facebook, Google & TrustPilot

De stappen

1. Ik vergelijk vrijblijvend

1. Ik vergelijk vrijblijvend

De aanbiedingen van de Belgische energieleveranciers.

2. Ik schakel gratis over

2. Ik schakel gratis over

Op enkele minuten en met onze tips.

3. Ik bespaar gemakkelijk

3. Ik bespaar gemakkelijk

Energie-Vergelijker.be regelt alles!

Onze diensten op maat!

Certification CREG

Energievergelijker

In een handomdraai kan u energieprijzen vergelijken en van energieleverancier veranderen. Dankzij onze vergelijker, gecertificeerd door de CREG, was geld besparen nog nooit zo gemakkelijk !

Certification CREG

Gepersonaliseerd en gratis advies

Volgens uw criteria (100% groene stroom, vaste of variabele prijs, duur van het contract, enz.) bepalen onze consulenten welk aanbod het best bij u past.

Certification CREG

Verhuisdienst

Verhuizen is natuurlijk het perfecte moment om de energieprijzen te vergelijken en uw contract te herbekijken. Energie-Vergelijker.be helpt u om de juiste keuze te maken en regelt alle administratie voor u.

Over Energie-Vergelijker.be

Energie-Vergelijker.be is een online platform waarmee u de prijzen van elektriciteit en aardgas van de verschillende Belgische energieleveranciers kunt vergelijken. Zowel Engie, Luminus, Lampiris, Eneco, als Essent en Mega... Vind alle leveranciers van het Greenpeace klassement en geniet van de beste prijs per kWh voor de vaste en variabele energietarieven. Onze website om prijzen voor elektriciteit en aardgas te vergelijken in Belgïe is gratis en eenvoudig te gebruiken. Na het ingeven van uw energieverbruik krijgt u een lijst met leveranciers. Onze prijsvergelijker zal u de voordeligste aanbieding voor elektriciteit en de laagste prijs voor aardgas op de Belgische energiemarkt voorstellen. U kunt dan kiezen voor 100% groene energie en/of voor een leverancier die in hernieuwbare energie investeert. U hoeft enkel nog de beste aanbieding voor elektriciteit en/of aardgas kiezen, ongeacht of de leverancier in Vlaanderen, Wallonië of Brussel gevestigd is.

U weet niet welke energieleverancier kiezen? U twijfelt tussen verschillende aanbiedingen voor elektriciteit en/of aardgas? Vraag dat één van onze adviseurs u belt!

Ontmoet ons team

Waarom een beroep doen op Energie-Vergelijker.be?

Compare

Uitzonderlijke kortingen en regelmatig geüpdatete aanbiedingen

Confiance

Een transparante, snelle, persoonlijke en gratis dienst

Souscription

Overschakelen is doodeenvoudig met Energie-Vergelijker.be

Accompagnement

Opvolgen voor, tijdens en na het veranderen van contract

Energieleveranciers

Maak kennis met alle energieleveranciers op de Belgische markt die we via ons platform vergelijken! Zo kan u de beste aanbieding voor elektriciteit en/of aardgas kiezen volgens uw verbruik en kiest u er zélf de beste leverancier uit!

Onze community

Onze klanten geven ons gemiddeld

4.8/5
bij 1282 beoordelingen
google link

Onze meest recente artikels over de energiesector

Onze blog schetst een beeld van de energiesector en de diverse spelers op de energiemarkt!

Welke hernieuwbare energiebronnen kies je voor je woning?

Welke hernieuwbare energiebronnen kies je voor je woning?

Iedereen heeft het erover, maar weet jij ook welke 5 types hernieuwbare energie er zijn? En welke hernieuwbare energiebronnen kan je bij jou installeren? Wij vertellen het je!

Meer lezen

De Belgische energieprijzen: stijgen ze de komende jaren weer?

De Belgische energieprijzen: stijgen ze de komende jaren weer?

Elke Belg voelde de impact van de coronacrisis op de één of andere manier. Niet alleen op ons werk en onze persoonlijke relaties, ook op onze portefeuille liet de coronacrisis haar sporen achter. In 2020 konden we serieus besparen, omdat toen de elektriciteits- en gasprijzen zijn ineengestort. Maar begin 2021 namen de gas- en stroomprijzen […]

Meer lezen

Eén Belg op twee heeft één van de 10 duurste energiecontracten (volgens de CREG)

Eén Belg op twee heeft één van de 10 duurste energiecontracten (volgens de CREG)

Hoeveel betaal je jaarlijks voor je gas en elektriciteit? Vind je het bedrag soms te hoog? Zoja, dan ben jij misschien wel één van de ongelukkigen die één van de 10 duurste Belgische energiecontracten op de markt heeft.

Meer lezen