Gratis energieprijzen vergelijken van alle gas- en elektriciteitsleveranciers in België.

Op Energie-Vergelijker.be kan je gratis de energieprijzen vergelijken van elektriciteits- en gasaanbiedingen van alle leveranciers in België. Zo bespaar je in minder dan 5 minuutjes tot € 350 op je jaarlijkse energiefactuur!

Nu vergelijken

Ik word graag geholpen

Certification CREG

4.8/5
ob.v. 1282 beoordelingen via Facebook, Google & TrustPilot

De stappen

1. Ik vergelijk vrijblijvend

De aanbiedingen van de Belgische energieleveranciers.

2. Ik schakel gratis over

Op enkele minuten en met onze tips.

3. Ik bespaar gemakkelijk

Energie-Vergelijker.be regelt alles!

Onze diensten op maat!

Certification CREG

Energievergelijker

In een handomdraai kan je energieprijzen vergelijken en van energieleverancier veranderen. Dankzij onze vergelijker, die gecertificeerd werd door de CREG, was geld besparen nog nooit zo gemakkelijk!

Certification CREG

Gepersonaliseerd en gratis advies

Volgens jouw criteria (100% groene stroom, vaste of variabele prijs, duur van het contract, enz.) bepalen onze consulenten welk aanbod het best bij je past.

Certification CREG

Verhuisdienst

Verhuizen is natuurlijk het perfecte moment om de energieprijzen te vergelijken en je contract te herbekijken. Energie-Vergelijker.be helpt je om de juiste keuze te maken en regelt alle administratie voor jou.

Over Energie-Vergelijker.be

Energie-Vergelijker.be is een online platform waarmee je de prijzen van elektriciteit en aardgas van de verschillende Belgische energieleveranciers kunt vergelijken. Van Engie, Luminus, Lampiris, Eneco, tot Essent of Mega... Vind alle leveranciers uit het Greenpeace klassement en geniet van de beste prijs per kWh voor de vaste en variabele energietarieven. Onze website om de Belgische prijzen van elektriciteit en aardgas te vergelijken is gratis en eenvoudig te gebruiken. Na het ingeven van je energieverbruik krijg je een lijst met leveranciers te zien. Onze prijsvergelijker zal jou de voordeligste aanbieding voor elektriciteit en de laagste prijs voor aardgas op de Belgische energiemarkt aanbieden. Je kunt dan kiezen voor 100% groene energie en/of voor een leverancier die in hernieuwbare energie investeert. Je hoeft enkel nog de beste aanbieding voor elektriciteit en/of aardgas te kiezen, ongeacht of de leverancier in Vlaanderen, Wallonië of Brussel gevestigd is.

Je weet niet welke energieleverancier te kiezen? Je twijfelt tussen verschillende aanbiedingen voor elektriciteit en/of aardgas? Vraag dat één van onze adviseurs je belt!

Ontmoet ons team

Waarom een beroep doen op Energie-Vergelijker.be?

Comparer

Uitzonderlijke kortingen en regelmatig geüpdatete aanbiedingen

Confiance

Een transparante, snelle en gratis service op maat

Souscription

Overschakelen is doodeenvoudig met Energie-Vergelijker.be

Accompagnement

Opvolgen voor, tijdens en na het veranderen van contract

Energieleveranciers

Maak kennis met alle energieleveranciers op de Belgische markt die we via ons platform vergelijken! Zo kan je de beste aanbieding voor elektriciteit en/of aardgas kiezen volgens jouw verbruik en kies je er zélf de beste leverancier uit!

Onze community

Onze klanten geven ons gemiddeld

4.8/5
o.b.v. 1282 beoordelingen
google link

Onze meest recente artikels over de energiesector

Onze blog schetst een beeld van de energiesector en de verschillende spelers op de energiemarkt!

www.energie-vergelijker.be

Een geschikt energiecontract kiezen : alleen of met de hulp van een expert?

De precieze waarde van een helpende hand inschatten is over het algemeen vrij lastig. Maar wanneer het over energiefacturen gaat, blijkt het best makkelijk. Zonder de hulp van een expert pikt slechts 27% van de Belgische huishoudens er het meest interessante energiecontract uit. >> Ga verder naar het persbericht Slaagkans ongeveer één op vier Onze […]

Meer lezen

www.energie-vergelijker.be

30% van de Vlamingen weigert de digitale meter – waarom? En mag dat zomaar?

1 op 3 Vlamingen weigert de plaatsing van de digitale meter. Mogen ze dat? En waarom zou je de digitale meter weigeren?

Meer lezen

www.energie-vergelijker.be

Wat is de VREG? V-test, successen en controverse

De V-test is voor prijsbewuste Vlamingen een onmisbaar hulpmiddel om te besparen op hun energiefactuur, maar waar komt de VREG eigenlijk vandaan en waarom kregen ze de afgelopen jaren bakken kritiek over zich heen?

Meer lezen