Gratis vergelijken van de prijzen van alle gas- en elektriciteitsleveranciers.

In een paar kliks, vergelijk je gratis alle elektriciteits- en gasaanbiedingen van de leveranciers op de Belgische markt om in minder dan 5 minuutjes tot € 350 te besparen op uw jaarlijkse

Nu vergelijken

Ik word graag geholpen

Certification CREG

4.8/5
van 1059 beoordelingen Facebook & Google

De stappen

Ik vergelijk vrijblijvend

Ik vergelijk vrijblijvend

De aanbiedingen van de Belgische energieleveranciers.

Ik schakel gratis over

Ik schakel gratis over

Op enkele minuten en met onze tips.

Ik bespaar gemakkelijk

Ik bespaar gemakkelijk

Energie-Vergelijker zorgt voor alles!

Onze diensten op maat!

Certification CREG

Energievergelijker

In een paar kliks, kan je vergelijken en van energieleverancier veranderen. Dankzij onze vergelijker, gecertificeerd door de CREG, is het nooit zo gemakkelijk geweest om geld te besparen!

Certification CREG

Gepersonaliseerd en gratis advies

Volgens uw criteria (100% groene stroom, vast of variabele prijs, duur van het contract, enz.) bepalen onze consulenten met u welk aanbod u het best ligt.

Certification CREG

Verhuizing dienst

Verhuizen, dit is ook de kans om na te denken over uw energiecontract. Energie-Vergelijker.be helpt u om de juiste keuze te maken en de administratieve stappen te regelen.

Over Energie-Vergelijker.be

Energie-Vergelijker is een online platform waarmee u de prijzen van elektriciteit en aardgas van de verschillende Belgische energieleveranciers kunt vergelijken. Zowel Engie, Luminus, Lampiris, Eneco, als Essent en Mega... Vind alle leveranciers van het Greenpeace klassement en geniet van de beste prijs per kWh voor de vaste en variabele energietarieven. Onze website om prijzen voor elektriciteit en aardgas te vergelijken in Belgïe is gratis en eenvoudig te gebruiken. Na het ingeven van uw energieverbruik krijgt u een lijst met leveranciers. Onze prijsvergelijker zal u de voordeligste aanbieding voor elektriciteit en de laagste prijs voor aardgas op de Belgische energiemarkt voorstellen. U kunt dan kiezen voor 100% groene energie en/of voor een leverancier die in hernieuwbare energie investeert. U hoeft enkel nog de beste aanbieding voor elektriciteit en/of aardgas kiezen, ongeacht of de leverancier in Vlaanderen, Wallonië of Brussel gevestigd is.

U weet niet welke energieleverancier kiezen? U twijfelt tussen verschillende aanbiedingen voor elektriciteit en/of aardgas? Vraag dat één van onze adviseurs u belt!

Onze ploeg ontdekken

Waarom een beroep doen op Energie-Vergelijker.be?

Compare

Uitzonderlijke kortingen en regelmatig updated aanbiedingen

Confiance

Een snelle, persoonlijke en gratis dienst

Souscription

Overschakelen is doodeenvoudig met Energie-Vergelijker.be

Accompagnement

Een opvolging voor, tijdens en na de contractverandering

Energieleveranciers

Ontdek alle energieleveranciers op de Belgische markt die we vergelijken via ons platform! Zo kan u de beste aanbieding voor elektriciteit en/of aardgas kiezen volgens uw verbruik en heeft u de mogelijkheid om uw leverancier te kiezen!

Onze gemeenschap

Onze klanten geven ons gemiddeld

4.8/5
bij 1059 beoordelingen
google link

Onze meest recente artikels over de energiesector

Onze blog schetst een beeld van de energiesector en de diverse spelers op de energiemarkt!

Wanneer moet je de energieprijzen vergelijken?

Het is belangrijk dat je de prijzen van je energiecontract regelmatig vergelijkt. Op die manier geniet je steeds van de beste voorwaarden op de markt. Maar wanneer moet je dat juist doen? Bij een verhuizing, fotovoltaïsche installaties enz. Ontdek alle gevallen waarbij je er belang bij hebt om je elektriciteits- of gascontract te herzien. Het […]

Meer lezen

Energiearmoede in België: ook bij jou?

Nu de temperaturen stilaan dalen, stijgt de ongerustheid. Waarover? De energiefactuur van dit seizoen. Elke winter dreigen immers meer dan één op de vijf gezinnen in energiearmoede te vallen. Over welke gezinnen gaat het? Wat zijn de risico’s? Welke oplossingen bestaan er? En wat met de winterstop? Een overzicht van de situatie in België. Inhoud: […]

Meer lezen

Hét moment om van energiecontract te veranderen

Voor sommigen is dit het uitgelezen moment om van energiecontract te veranderen. De prijzen van gas en elektriciteit dalen sinds het begin van het jaar. Heb je er al eens aan gedacht om van contract te veranderen? Dat kan je heel wat geld besparen. Bovendien kan het eenvoudig, snel en gratis! Consumenten die hun huidige […]

Meer lezen