Gratis energieprijzen vergelijken van alle gas- en elektriciteitsleveranciers in België.

Op Energie-Vergelijker.be kan u gratis de energieprijzen vergelijken van elektriciteits- en gasaanbiedingen van alle leveranciers in België. Zo bespaart u in minder dan 5 minuutjes tot € 350 op uw jaarlijkse energiefactuur !

Nu vergelijken

Ik word graag geholpen

Certification CREG

4.8/5
van 1282 beoordelingen Facebook, Google & TrustPilot

De stappen

1. Ik vergelijk vrijblijvend

1. Ik vergelijk vrijblijvend

De aanbiedingen van de Belgische energieleveranciers.

2. Ik schakel gratis over

2. Ik schakel gratis over

Op enkele minuten en met onze tips.

3. Ik bespaar gemakkelijk

3. Ik bespaar gemakkelijk

Energie-Vergelijker.be regelt alles!

Onze diensten op maat!

Certification CREG

Energievergelijker

In een handomdraai kan u energieprijzen vergelijken en van energieleverancier veranderen. Dankzij onze vergelijker, gecertificeerd door de CREG, was geld besparen nog nooit zo gemakkelijk !

Certification CREG

Gepersonaliseerd en gratis advies

Volgens uw criteria (100% groene stroom, vaste of variabele prijs, duur van het contract, enz.) bepalen onze consulenten welk aanbod het best bij u past.

Certification CREG

Verhuisdienst

Verhuizen is natuurlijk het perfecte moment om de energieprijzen te vergelijken en uw contract te herbekijken. Energie-Vergelijker.be helpt u om de juiste keuze te maken en regelt alle administratie voor u.

Over Energie-Vergelijker.be

Energie-Vergelijker.be is een online platform waarmee u de prijzen van elektriciteit en aardgas van de verschillende Belgische energieleveranciers kunt vergelijken. Zowel Engie, Luminus, Lampiris, Eneco, als Essent en Mega... Vind alle leveranciers van het Greenpeace klassement en geniet van de beste prijs per kWh voor de vaste en variabele energietarieven. Onze website om prijzen voor elektriciteit en aardgas te vergelijken in Belgïe is gratis en eenvoudig te gebruiken. Na het ingeven van uw energieverbruik krijgt u een lijst met leveranciers. Onze prijsvergelijker zal u de voordeligste aanbieding voor elektriciteit en de laagste prijs voor aardgas op de Belgische energiemarkt voorstellen. U kunt dan kiezen voor 100% groene energie en/of voor een leverancier die in hernieuwbare energie investeert. U hoeft enkel nog de beste aanbieding voor elektriciteit en/of aardgas kiezen, ongeacht of de leverancier in Vlaanderen, Wallonië of Brussel gevestigd is.

U weet niet welke energieleverancier kiezen? U twijfelt tussen verschillende aanbiedingen voor elektriciteit en/of aardgas? Vraag dat één van onze adviseurs u belt!

Ontmoet ons team

Waarom een beroep doen op Energie-Vergelijker.be?

Compare

Uitzonderlijke kortingen en regelmatig geüpdatete aanbiedingen

Confiance

Een transparante, snelle, persoonlijke en gratis dienst

Souscription

Overschakelen is doodeenvoudig met Energie-Vergelijker.be

Accompagnement

Opvolgen voor, tijdens en na het veranderen van contract

Energieleveranciers

Maak kennis met alle energieleveranciers op de Belgische markt die we via ons platform vergelijken! Zo kan u de beste aanbieding voor elektriciteit en/of aardgas kiezen volgens uw verbruik en kiest u er zélf de beste leverancier uit!

Onze community

Onze klanten geven ons gemiddeld

4.8/5
bij 1282 beoordelingen
google link

Onze meest recente artikels over de energiesector

Onze blog schetst een beeld van de energiesector en de diverse spelers op de energiemarkt!

4 slimme manieren om uw gasverbruik te berekenen

4 slimme manieren om uw gasverbruik te berekenen

Hoe maakt u een accurate schatting of nauwkeurige berekening van uw gasverbruik? Simpel, door de meter correct af te lezen en de juiste elementen te analyseren. Wie een correcte berekening van het gasverbruik maakt, komt bij het lezen van de factuur niet voor onaangename verrassingen te staan. Reacties2

Meer lezen

Energie-Vergelijker.be en CREG Scan: twee onmisbare tools bij de keuze van het meest voordelige energiecontract

Energie-Vergelijker.be en CREG Scan: twee onmisbare tools bij de keuze van het meest voordelige energiecontract

500.000 gezinnen betalen jaarlijks 600 euro te veel voor hun energie. Voor bijna 20.000 kmo’s kan dat bedrag zelfs oplopen tot 3450 euro (bron: de CREG). De oorzaak zijn de zogenaamde ‘slapende contracten’ waarvan de tarieven een stuk hoger liggen dan bij de actieve producten. Om die meerkost te achterhalen, komt de regulator nu met […]

Meer lezen

Welke impact heeft de overstap van arm naar rijk gas in België?

Welke impact heeft de overstap van arm naar rijk gas in België?

Vanaf volgend jaar stapt een deel van de Belgische huishoudens over van arm gas (type L) op rijk gas (type H). De operatie “omschakeling van L-gas naar H-gas” begint in 2019 en loopt tot eind 2029 voor 1,6 miljoen klanten. Wat is de impact op de energiefactuur en op de gastoestellen van de Belgische gezinnen […]

Meer lezen