Gratis vergelijken van de prijzen van alle gas- en elektriciteitsleveranciers.

In een paar kliks, vergelijk je gratis alle elektriciteits- en gasaanbiedingen van de leveranciers op de Belgische markt om in minder dan 5 minuutjes tot € 350 te besparen op uw jaarlijkse

Nu vergelijken

Ik word graag geholpen

Certification CREG

4.8/5
van 1002 beoordelingen Facebook & Google

De stappen

Ik vergelijk vrijblijvend

Ik vergelijk vrijblijvend

De aanbiedingen van de Belgische energieleveranciers.

Ik schakel gratis over

Ik schakel gratis over

Op enkele minuten en met onze tips.

Ik bespaar gemakkelijk

Ik bespaar gemakkelijk

Energie-Vergelijker zorgt voor alles!

Onze diensten op maat!

Certification CREG

Energievergelijker

In een paar kliks, kan je vergelijken en van energieleverancier veranderen. Dankzij onze vergelijker, gecertificeerd door de CREG, is het nooit zo gemakkelijk geweest om geld te besparen!

Certification CREG

Gepersonaliseerd en gratis advies

Volgens uw criteria (100% groene stroom, vast of variabele prijs, duur van het contract, enz.) bepalen onze consulenten met u welk aanbod u het best ligt.

Certification CREG

Verhuizing dienst

Verhuizen, dit is ook de kans om na te denken over uw energiecontract. Energie-Vergelijker.be helpt u om de juiste keuze te maken en de administratieve stappen te regelen.

Over Energie-Vergelijker.be

Energie-Vergelijker is een online platform waarmee u de prijzen van elektriciteit en aardgas van de verschillende Belgische energieleveranciers kunt vergelijken. Zowel Engie, Luminus, Lampiris, Eneco, als Essent en Mega... Vind alle leveranciers van het Greenpeace klassement en geniet van de beste prijs per kWh voor de vaste en variabele energietarieven. Onze website om prijzen voor elektriciteit en aardgas te vergelijken in Belgïe is gratis en eenvoudig te gebruiken. Na het ingeven van uw energieverbruik krijgt u een lijst met leveranciers. Onze prijsvergelijker zal u de voordeligste aanbieding voor elektriciteit en de laagste prijs voor aardgas op de Belgische energiemarkt voorstellen. U kunt dan kiezen voor 100% groene energie en/of voor een leverancier die in hernieuwbare energie investeert. U hoeft enkel nog de beste aanbieding voor elektriciteit en/of aardgas kiezen, ongeacht of de leverancier in Vlaanderen, Wallonië of Brussel gevestigd is.

U weet niet welke energieleverancier kiezen? U twijfelt tussen verschillende aanbiedingen voor elektriciteit en/of aardgas? Vraag dat één van onze adviseurs u belt!

Onze ploeg ontdekken

Waarom een beroep doen op Energie-Vergelijker.be?

Compare

Uitzonderlijke kortingen en regelmatig updated aanbiedingen

Confiance

Een snelle, persoonlijke en gratis dienst

Souscription

Overschakelen is doodeenvoudig met Energie-Vergelijker.be

Accompagnement

Een opvolging voor, tijdens en na de contractverandering

Energieleveranciers

Ontdek alle energieleveranciers op de Belgische markt die we vergelijken via ons platform! Zo kan u de beste aanbieding voor elektriciteit en/of aardgas kiezen volgens uw verbruik en heeft u de mogelijkheid om uw leverancier te kiezen!

Onze gemeenschap

Onze klanten geven ons gemiddeld

4.8/5
bij 1002 beoordelingen
google link

Onze meest recente artikels over de energiesector

Onze blog schetst een beeld van de energiesector en de diverse spelers op de energiemarkt!

Energie-Vergelijker.be is de eerste online prijsvergelijker die werd erkend door de CREG

Het is officieel: Energie-Vergelijker.be is nu de enige vergelijker van energieprijzen in België die het nieuwe kwaliteitslabel van de CREG mag opspelden. In juli 2018 paste de CREG zijn ‘charter voor een goede informatieverschaffing bij de prijsvergelijking van elektriciteit en gas’ aan. Dit charter waarborgt dat de online vergelijkingstool je objectieve, transparante en hoogwaardige informatie […]

Meer lezen

Energie-Vergelijker.be en CREG Scan: twee onmisbare tools bij de keuze van het meest voordelige energiecontract

360.000 gezinnen betalen jaarlijks 600 euro te veel voor hun energie. Voor bijna 20.000 kmo’s kan dat bedrag zelfs oplopen tot 3.450 euro. Dat is althans de vaststelling van de CREG in haar laatste analyse. Waar gaat het dan precies over? Bij de zogenaamde ‘slapende contracten’ liggen de tarieven een stuk hoger dan bij de […]

Meer lezen

Hoe vermijd je een stroomonderbreking als je verhuist?

Wist je dat je maar 30 dagen de tijd hebt om een energieleverancier te vinden als je naar een nieuwe woning verhuist? Zodra die 30 dagen verstreken zijn, zou het kunnen dat je stroom- en/of gastoevoer wordt onderbroken. We overlopen daarom samen met jou de procedure ‘Move-Out Zonder Afspraak’ (MOZA). Bij die procedure kan je […]

Meer lezen